Gratis webinar: Vergroot het bedrijfssucces met integraal HRM

Door: Luciano D’Agnolo Vallan, eigenaar Bindkracht HRM

Dinsdag 3 juli om 09.30 uur en 20.00 uur

Vorig jaar heb ik Bindkracht HRM opgericht en ben ik aan de slag gegaan met mijn passie: bedrijven inspireren en helpen met het professionaliseren van HRM. Mede ingegeven door het feit, dat organisaties zich steeds meer afvragen wat voor bedrijf het wil zijn, nu en in de toekomst. Hoe je in een krapper wordende arbeidsmarkt aantrekkelijk bent en blijft voor talenten en hoe je deze bindt aan jouw organisatie. Mijn leerervaringen en successen in het vergroten van de impact van HRM op de bedrijfsperformance zijn denk ik heel waardevol voor jou als HR-professional. Graag deel ik mijn methode, kennis en ervaring met jou. Mijn inzichten zijn stap voor stap, prikkelend, pragmatisch en nodigen uit tot actie.

Wat je leert in deze online masterclass:

  • Hoe je in 4 stappen komt tot een strategisch en doeltreffend HR-beleid
  • Hoe je de kansen kunt oppakken om HR naar een hoger niveau te tillen
  • Hoe ik dat zelf heb toegepast en wat daarbij de ervaringen zijn van een aantal van mijn klanten
  • De do’s en don’ts bij het professionaliseren van de HR-functie
  • Hoe je de juiste match kunt vinden tussen de agenda van je organisatie en de wijze waarop medewerkers toegevoegde waarde leveren en zichzelf blijvend ontwikkelen.

Maak in onderstaand formulier een keuze uit het gewenste tijdstip. Vul je gegevens in en druk op inschrijven.