Over Bindkracht HRM

Luciano D’Agnolo Vallan heeft ruim twintig jaar kennis en werkervaring opgedaan bij middelgrote tot grote profitorganisaties in de volgende branches: grafimedia, farmacie, automotive, elektro-& installatietechniek, transport & logistiek, Zorg en gezondheidstechnologie. Naast diverse HR-posities is hij werkzaam geweest binnen (after)sales, learning & development, business consultancy, project- en programmamanagement.

Aangevuld met leidinggevende ervaring is hij in staat om over de grenzen van het eigen vakgebied te kijken. Daarbij verliest hij het primaire proces niet uit het oog en ontwikkelt hij beleid dat bijdraagt aan de realisatie van uw strategische doelen. Ook weet Luciano mensen op allerlei niveaus te verbinden en een brug te slaan tussen business en HRM. Zowel bij kleine als grote organisaties.

Creatief en praktisch

Bij Bindkracht HRM kunt u terecht voor complexe organisatie- en HRM-vraagstukken. Luciano vertaalt die naar pragmatische oplossingen die werkend zijn en breed worden gedragen in uw organisatie. De aanpak is creatief, doelgericht, stap voor stap, inhoudelijk en praktisch. Gepassioneerd, met de nodige drive en een positief kritische blik. Uiteraard in combinatie met een beetje humor.

‘Bij een eerste kennismaking vind ik het verhaal achter de mens en uw bedrijf,
de ambities, drijfveren en uitdagingen belangrijk, zo niet het belangrijkst.’

Vrijblijvend kennismaken?

Neem contact op > Luciano D’Agnolo Vallan
info@bindkrachthrm.nl
06 242 468 56