Algemeen directeur of grootaandeelhouder

Op het gebied van personeel en organisatie heeft u de basis prima op orde. Maar bent u tevreden? U ziet dat HR-taken en -verantwoordelijkheden versnipperd zijn georganiseerd of beter kunnen worden ingericht. Is de huidige verdeling wel effectief; valt er niet meer uit te halen?

Kansen blijven liggen

Uw bedrijf is continu in beweging en u bent trots op wat u en uw medewerkers tot nu toe hebben bereikt. U vindt het belangrijk dat medewerkers meegroeien met de veranderingen in de organisatie. U wilt uw bedrijfsdoelstellingen realiseren en de bijdrage en ontwikkeling van uw medewerkers meer sturen. U investeert in uw mensen, maar twijfelt of u daarmee wel uw doel en de bedrijfscultuur volledig dient. Kunt u de gewenste kwaliteiten ontwikkelen en aantrekken? Heeft u de juiste HR-expertise in huis? U vreest dat u kansen laat liggen en wil HR naar een hoger niveau tillen. Daarvoor bent u op zoek naar de juiste aanpak.

Haal de juiste expertise in huis!

Bindkracht HRM kan u helpen bij het integraal en pragmatisch op de kaart zetten van HRM binnen uw organisatie. Bijvoorbeeld vanuit de rol van adviseur en of projectmanager. Dit is natuurlijk maatwerk, afgestemd op uw specifieke situatie, behoeften en vraagstelling.