Eigenaar van een bedrijf

Is het tijd om te investeren in een HR-businesspartner die u helpt organisatievraagstukken op te lossen en werk uit handen te nemen? Dat verdient u zeker terug, maar hoe? Hoe verlaagt u uw bedrijfskosten en verhoogt u het bedrijfsresultaat?

Kansen blijven liggen

Als ondernemer bent u verantwoordelijk voor het personeelsmanagement binnen uw bedrijf. Tot nu toe regelt u het bijna allemaal zelf maar door in- en externe ontwikkelingen (denk aan groei, veranderende wet- en regelgeving, technologische ontwikkelingen, etc.) bent u hier steeds meer tijd aan kwijt. Hierdoor kunt u minder tijd en aandacht besteden aan uw eigen identiteit en de ontwikkeling van uw business. Jammer, want hierdoor mist u kansen om uw bedrijf verder te laten groeien.

Schakel de juiste expertise in!

Bindkracht HRM kan u helpen bij het organiseren en structureren van uw bedrijf en het oplossen van uw personeelsvraagstukken. Samen kijken we bijvoorbeeld naar:

  • Wat is uw gewenste koers en hoe bereikt u uw ambities?
  • Welke focus en prioriteiten horen daarbij?
  • Hoe krijgt en houdt u de juiste mensen aan boord?
  • Hoe zorgt u dat uw personeel de juiste bijdrage levert aan het realiseren van uw bedrijfsdoelen?
  • Hoe zorgt u dat uw medewerkers vitaal blijven en zich kunnen ontwikkelen?
  • Hoe gaat u om met medewerkers die niet mee kunnen of willen met de veranderingen in uw bedrijf?

Bovenstaande vraagstukken zijn slechts een greep van thema’s waarmee Bindkracht HRM ervaring heeft. Het gaat altijd om maatwerk, want geen enkele organisatie is hetzelfde. De dienstverlening varieert van klankborden tot en met HR-advies en HR-projectmanagement.